Костадин Костадинов беше гост в предаването Говори сега“ на БНТ, в което коментира

...
Костадин Костадинов беше гост в предаването Говори сега“ на БНТ, в което коментира
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Това - уличното осветление в България да зависи от Брюксел, ни прави зависима държава

Костадин Костадинов беше посетител в предаването „ Говори в този момент “ на БНТ, в което разяснява значими тематики, които вълнува българските жители.
„ Никога не съм обръщал внимание на социологията, тъй като следя, че се разминават данните. Това, което ни служи за ориентир, са настроенията и настройките на хората. И за следващ път се затвърждава схващането, че няма с кого различен да управляваме, освен с българския народ. “, сподели ръководителят на „ Възраждане “.

Той уточни, че в предходния парламент са разговаряли с всички политически сили по пет съществени кардинални условия, от които „ Възраждане “ няма да отстъпи, тъй като те са позиция в сходство с българския народен интерес. 
Припомняме, че това са: запазването на българския лев, премахването на непознатите  военни бази от територията на страната ни, премахването на всички ограничения за ковид-19, които постепенно убиват стопанската система ни, унищожаване на глобите към Руската федерация и възобновяване на връзките с „ Газпром “, за да може българските жители да имат достъп до на ниска цена газ, предоговаряне на изискванията на участието на България в Европейския съюз, тъй като те все още не са преференциални за нас българите.
„ Тези кардинални условия, които сме поставяли, са условия, диктувани от болшинството от българските жители, с които сме в непрекъснати срещи, и то освен по време на предизборна акция. Другите партии не се съгласяват с тях. Ако искаме дапреговаряме с американското посолство, ще преговаряме директно с него и няма потребност да беседвам с посредници, каквито са политическите партии в българския парламент. Те искат позволение да вземат едно или друго решение, касаещо вътрешната ни политика, което е неуместно “, добави Костадинов.  

Заявката, която прави „ Възраждане “, е да ръководи независимо.
„ Единственото нещо, което ме интересува, е нашият народ да има свободна и самостоятелна страна. Това е и повода гласоподавателите на другите партии да избират все по-често „ Възраждане “. Първото нещо, което хората желаят,  е възмездие за политическите престъпници, които направиха по този начин България да изчезва, доведоха ни до настояще, изпълнено с проблеми и незнайно бъдеще “, сподели Костадинов.
Той даде за образец сигнал, който от „ Възраждане “  внесоха в прокуратурата във връзка на дейности на ръководещите от последния постоянен кабинет, които подтикнаха инфлационните процеси, като скъсаха взаимоотношенията ни с Русия. 
„ Това държание е еднакво на национално изменничество. По същия метод, при влизането на България в Европейския съюз, управлявалите тогава се съгласиха 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй не единствено да бъдат затворени, само че и нарязани, с цел да не може в никакъв случай повече да проработят. Така през днешния ден сме изправени пред обстановка надали не уличното осветяване в България да зависи от решенията на Брюксел. Подобни решения вършат България подвластна, а не самостоятелна страна “, сподели още Костадин  Костадинов. 
Костадин Костадинов е лидер на листата на претендентите за народни представители на  „ Възраждане “ в 25-ти МИР София и в 3-ти МИР Варна. 
Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР